Make your own free website on Tripod.com

 

La colla de diables de Castellbisbal té els seus origens a mitjans dels anys 80. La finalitat del grup en el moment de la seva creació era la d'animar l'empaitafoc de Castellbisbal i enriquir la coreografia d'una festa que es remonta a la dècada dels 70. Amb els anys, la colla ha augmentat de diables, i dels 20 que eren a l'inici passem als 50 que som en l'actualitat, sent un dels grups de diables més nombrós de Catalunya. Aquesta quantitat tan important de gent ens permet fer unes actuacions on l'espectacularitat de llum, foc i música sobrepassa els esquemes habituals d'un correfoc. Es per això, que hem recorregut el llarg i ample del país, convidats per ajuntaments i entitats que han confiat en nosaltres per gaudir plegats de les seves festes, participant en correfocs, animant inauguracions o celebrant múltiples i variades gresques nocturnes.

L'experiència acumulada en tot aquest temps ens permet oferir un bon espectacle de foc ple de força i disbauxa, però sempre sota el paraigua de la responsabilitat i la seguretat dels qui junt amb nosaltres participen de la festa.

Aixi doncs, us encoratgem a animar-vos en l'organització d'un correfoc, sabent que tindreu el nostre recolzament i assessorament, i us convidem a veure'ns actuar a l'empaitafoc de Castellbisbal (dies del 18 al 24d'agost)